Recension av Tommee Tippee blöjhink 2024

Foto av författare
Skriven av:
Jasmin Karlsson
Uppdaterad senast:

Jag har alltid slängt blöjorna i vår vanliga sophink men efter att ha fått en blöjhink från Tommy Tippee så har jag inte förstått hur jag har klarar mig utan. Tommee Tippee blöjhink är enkel att använda och ta bort all obehaglig doft. Den rymmer ca 30 oljor åt gången så du slipper springa ut och slänga påsar hela tiden, väl värd ett köp tycker vi!

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Genom att du handlar via länkarna får vi en provision. Det är inget som påverkar vad du får betala för varan.

Sammanfattning, recension av Tommee Tippee blöjhink

Tommee Tippee blöjhink recension

Jag har använt min blöjhink från Tommee Tippee i ett par månader nu. Jag var ytterst tveksam från början och tyckte att det var en onödig lyx. Men efter att ha testat att ha bajsblöjor liggande ett par veckor i blöjhinken har jag helt klart ändrat uppfattning!

Bolaget marknadsför blöjhinken som enkel att sätta ihop, att använda och att tömma och jag kan bara hålla med. Den känns robust för att fungera ett tag, och jag hittar ingen i konstruktionen som skulle kunna gå sönder (om inte någon ställer sig och hoppar på den så klart…).

Blöjhinken har det bästa priset på marknaden. Nackdelen som jag kan hitta är framförallt att det är ganska dyrt med refillpåsar. Men om man är på jakt efter en bra blöjhink är Tommee Tippee väl värd ett köp!

Betyg: 5/5

Bästa pris på Tommee Tippee blöjhink

Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink

Pris: ca 200kr
Mått: 9 x 26 x 30 cm.
Rymmer: ca 30 blöjor
Liknande produkter: Korbell blöjhink, Ubbi blöjhink

Produktegenskaper

  • ✅ Blöjhink med bäst pris
  • ✅ Rymmer upp till 30 blöjor åt gången
  • ✅ Har ett oslagbart luktskydd och dödar 99% av bakterierna
  • ✅ Lätt att sätta upp och tömma och smidig att använda
  • ❌ Dyr refill

Tommee Tippee har designat denna Sangenic Twist & Click blöjhink så att alla föräldrar har en smidig och kompakt plats att slänga blöjor på. Påsarna är tillverkade i en film i flera lager som ger ett oslagbart luktskydd och dödar 99% av bakterierna vid kontakt. Varje blöja försluts individuellt och det smarta twist & click-systemet gör att mindre och mindre film används för varje gång.

Tommee Tippee blöjhink försluter blöjorna så att du slipper dålig lukt.

Locket till blöjhinken fungerar som integrerad press och trycker ner blöjorna varje gång och ser till att du håller händerna rena. Blöjhinken rymmer upp till 30 blöjor åt gången innan du behöver tömma den.

Blöjhinken är lätt att sätta ihop och tömma. Den är även smidig och snabb att använda.

Bästa pris på Tommee Tippee blöjhink

Bästa pris på Tommee Tippee blöjhink

Bästa pris på Tommee Tippee refill

Bästa pris på Tommee Tippee refill

FAQ Blöjhink – Vanliga frågor och svar

Hur många blöjor rymmer en blöjhink?

Oftast rymmer en blöjhink 25-30 blöjor. Är det blöjor till nyfödd får det plats några fler och är det blöjor till ett lite större barn får det plats några färre.

Hur tömmer man en blöjhink?

Tommee Tippe blöjhink töms genom att man knäpper loss locket genom två knappar på sidan. Man klipper sedan av påsen med blöjor som hänger i locket och slår en knut i änden på påsen. Sen är det bara att ta med sig underdelen med alla blöjor i och vända upp och ner i soptunnan.

Kan man köpa nya påsar till Tommee Tippee blöjhink?

Ja, det finns refillkasetter att köpa till Tomme Tippee blöjhink. Den nya kassetten sätts sedan enkelt fast i locket till blöjhinken och är direkt redo att användas.

Hur stor är Tommee Tippee blöjhink?

Tommee Tippee blöjhink är lätt att placera tack vare sin behändiga storlek. Blöjhinken mäter 9 x 26 x 30 cm.

Varför ska man ha en blöjhink?

En blöjhink är en specialdesignad soptunna som har en unik förmåga att hålla det luktfritt trots illaluktande bajsblöjor. Tack vare sin smarta konstruktion kan Tommee Tippee blöjhink sluta in varje blöja för sig och minimera dålig lukt.

Foto av författare
Om författaren
Jasmin Karlsson
Småbarnsmamma med tre små godingar. Älskar att skriva och umgås med familjen. Just nu föräldraledig men skriver artiklar åt Babykul.se. Arbetar annars i butik med barnleksaker och babyprodukter.

Lämna en kommentar