Babybjörn Babysitter Bliss recension 2024

Foto av författare
Skriven av:
Jasmin Karlsson
Uppdaterad senast:

Babybjörn Babysitter Bliss är den allra senaste modellen av moderna och högkvalitativa babysitters från Babybjörn. Babysittern är en förbättrad och uppdaterad version av deras storfavorit Balance soft, som tidigare utsetts till vinnaren i flertalet bäst i test på nätet.

Jag har testat Babybjörn Babysitter Bliss och skapat en komplett recension av produkten. Det är helt klart en av de bästa och mest ergonomiska babysitter som finns på marknaden och dessutom är den mycket bekväm och enkel att förflytta.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Genom att du handlar via länkarna får vi en provision. Det är inget som påverkar vad du får betala för varan.

Bildbästa_tyngdtäckeKöp
BabyBjörn babysitter bliss recensionBabyBjörn babysitter bliss
✅ Mycket gungvänlig för hoppiga barn
✅ Ger ett ergonomiskt stöd för nacke och rygg
✅ Kan användas upp till 2 års ålder
✅ Kan justeras i tre olika lägen
Köp här

Sammanfattning, recension av Babybjörn Babysitter Bliss

Med Babybjörn Babysitter Bliss kan du vara säker på att få en babysitter som verkligen håller måttet och som är lika bekväm för föräldrar som för barn. Att Babybjörn Babysitter Bliss är en av mina storfavoriter är ingen tillfällighet.

Till skillnad från många andra produkter på marknaden kan Babybjörn Babysitter Bliss enkelt fällas ihop och blir därmed lätt och behändig att transportera. Den är också mycket hoppvänlig för barn som gärna skuttar och sparkar med benen, samtidigt som den behåller sin stabilitet och inte ger vika för hackor.

Det enda negativa med Babybjörn Babysitter Bliss är att den ligger i den högre prisklassen.

Betyg: 8/10

Bästa pris på Babybjörn Babysitter Bliss

Recension av Babybjörn Babysitter Bliss

Bästa babysittern 2024

Babybjörn Bliss Babysitter recension av produkten

Pris: ca 2000 kr
Mått: H10 x B39 x D89,5 cm.
Vikt: 2,3 kg
Liknande produkter: Beemo Simple babysitter, Stokke Steps Bouncer, Maxi-Cosi Kori babysitter

Produktegenskaper

  • ✅ Mycket gungvänlig för hoppiga barn
  • ✅ Ger ett ergonomiskt stöd för nacke och rygg
  • ✅ Kan användas upp till 2 års ålder
  • ✅ Kan justeras i tre olika lägen
  • ❌ Högre pris än många andra babysitters
  • ❌ Inga tillhörande leksaker eller aktivitetsleksaker

Det finns många orsaker till varför jag är upp över öronen förälskad i Babybjörn Babysitter Bliss. Den här babysittern är tillverkad i en mycket mjuk och behaglig design som ger en mysig känsla, samtidigt som den har en gungningsfunktion som gör den extra rolig för hoppigare barn.

Här har Babybjörn satsat på så mjuka och omslutande former som möjligt, samtidigt som ditt barn får ett mycket bra stöd för rygg och huvud.

1. Kvalité

Det finns få saker som jag uppskattar lika mycket med Babybjörns produkter som kvaliteten. Babybjörn Babysitter Bliss håller lika hög standard som resten av deras barnprodukter och är tillverkad i ett tåligt material med en mjuk och skön vaddering.

Säkerheten kommer alltid i första hand och därför är den både CE-märkt och tillverkad i ett 100 % Oeko-Tex Standard 100 Klass 1-certifierat bomull. Det säkerställer att ditt barn inte kommer i kontakt med några farliga eller skadliga kemikalier.

Priset må vara i den högre klassen, men samtidigt är kvaliteten så bra att babysittern med fördel kan gå i arv och användas av flera barn.

2. Upplevelse

Babybjörn Babysitter Bliss var inte bara enkel och bekväm för mig som förälder att testa, utan den var minst lika rolig för den lilla testpersonen. Babysittern kan justeras i tre olika lägen vilket gör att den passar lika bra för ett mer upprätt lekläge som när det är dags att luta sig tillbaka och vila en stund.

Att kunna justera ryggen samtidigt som barnet sitter i den är för mig något som är mycket viktigt. Det gör att jag enkelt kan luta bebisen tillbaka utan att riskera att störa eller väcka.

Frågar du barnet själv var det troligtvis gungfunktionen som var det roligaste. Babybjörn Babysitter Bliss drivs inte med några batterier, utan det är barnet själv kan kan studsa för att sätta den i gungning. Det ger inte bara underhållning när du behöver ha händerna fria en liten stund, utan tränar också motoriken och bjuder in till lek.

3. Pris

Som tidigare nämnt ligger Babybjörn Babysitter Bliss i den högre prisklassen. Priset ligger på ca 1600 kronor, men står sig ändå bra om du tittar på den kvalitet som du faktiskt får.

Jag föredrar att lägga ut lite mer pengar och få en babysitter som verkligen kan prestera.

4. Slutsats

Min slutsats är att Babybjörn Babysitter Bliss är en av de bästa babysitters på marknaden och är du på jakt efter det säkraste och mest ergonomiska valet är Babybjörn Babysitter Bliss värd sina pengar. Det jag saknade var aktivitetsleksaker eller möjlighet att kunna fästa en båge.

Babybjörn Babysitter Bliss är dock en babysitter som jag gärna skulle rekommendera till andra, just eftersom den är så behändig. Babybjörn Bliss Babysitter är också den produkt som vi har utsett till bästa babysittern 2024 i vår stora genomgång av babysitters.

Betyg: 8/10

Att använda Babybjörn Babysitter Bliss

Vissa babysitters kan vara svåra att komma igång med, men Babybjörn Babysitter Bliss kunde jag bara fälla upp och börja använda direkt. Babysittern kommer hopfälld och det enda du behöver göra är att dra ut stommen och bottenplattan. Därefter justerar du babysitterns rygg så att den passar just ditt barn.

De främsta fördelar med en Babybjörn Babysitter Bliss är:

  • Att ditt barn kan sitta tryggt och bekvämt, samtidigt som du får händerna fria till annat.
  • Du kan även fälla ihop den till ett mycket smidigt format så att du kan ta med dig den på resan.

Har du svårt att veta vilken babysitter du ska välja kan jag helhjärtat rekommendera Babybjörn Babysitter Bliss om du har en lite större budget.

Bakgrund till företaget Babybjörn

Oavsett om du är förälder eller går i väntans tider är Babybjörn troligtvis ett varumärke som du har hört talas om. Babybjörn är idag en av de mest populära och välkända varumärkena inom barnprodukter som finns och i sortimentet hittar du allt från babysitters till bärselen, babysängar, matset, potträningskit och mycket mer.

Historian bakom varumärket började redan år 1961 då den allra första babysittern såldes. Företaget startades av Björn Jakobson som spenderade tid i USA och där fick en mycket bra idé som skulle komma att gynna föräldrar över hela världen.

Väl tillbaka i Sverige valda han sedan att förverkliga denna. Varumärket riktar sig till alla föräldrar som lägger ett stort fokus på säkerhet och ergonomi. Babybjörn skapar och tillverkar trygga barn- och babyprodukter som håller genom flera generationer och som är framtagna för att förenkla vardagen för småbarnsföräldrar.

Det är främst säkerheten, men också designen, som har gjort Babybjörn till ett självklart val för många!

FAQ Babybjörn Babysitter Bliss – Vanliga frågor och svar

Vilken Babybjörn Babysitter är bäst?

Enligt mig är det Babybjörn Babysitter Bliss som är den bästa babysittern på marknaden idag. Den är bekväm, enkel att tvätta och kan användas upp till hela 2 års ålder.

Kan man tvätta en Babybjörn Bliss Babysitter?

Babybjörn Babysitter Bliss kan med fördel tvättas så att du kan hålla en hög hygienstandard kring ditt barn. Du tar bara av tyget och stoppar in det i tvättmaskin på max 40 grader.

Hur länge kan man använda en Babybjörn Babysitter Bliss?

Babybjörn Babysitter Bliss kan användas redan från nyfödd och upp till ca 2 år. Upp till 9 kg fungerar den som babysitter och därefter kan den användas som en praktisk barnstol (max 13 kg).

Kan man byta klädsel till Babybjörn Babysitter Bliss?

Med hjälp av en Babybjörn Babysitter tygsits kan du enkelt förnya din babysitter och få den att se ny och fräsch ut igen. Tyget kan även vändas när du vill omvandla babysittern till en barnstol.

Foto av författare
Om författaren
Jasmin Karlsson
Småbarnsmamma med tre små godingar. Älskar att skriva och umgås med familjen. Just nu föräldraledig men skriver artiklar åt Babykul.se. Arbetar annars i butik med barnleksaker och babyprodukter.

Lämna en kommentar